Als je in de wereld van cloud computing werkt, heb je ongetwijfeld gehoord van Amazon Web Services (AWS). Het platform van AWS is enorm populair voor cloud computing en heeft een groot aantal partners waarmee het samenwerkt. Een AWS-partner is een bedrijf dat AWS-oplossingen en -diensten aan klanten levert en implementeert. In deze blog gaan we je alles vertellen wat je moet weten over AWS-partners.

Wat zijn AWS-partners?

AWS-partners zijn bedrijven die programmatuur en diensten ontwikkelen en leveren die klanten helpen om het meeste uit AWS te halen. Er zijn verschillende niveaus van partnerschappen bij AWS, afhankelijk van hoe de partners hun diensten leveren.

Voordelen van AWS-partners

Er zijn veel voordelen aan het werken met AWS-partners. Ten eerste kunnen partners klanten helpen om efficiƫnter te werken door middel van gespecialiseerde diensten en oplossingen die op maat zijn gemaakt voor hun specifieke behoeften. AWS-partners kunnen klanten helpen bij het bouwen van nieuwe toepassingen, het integreren van AWS-diensten in hun bestaande systemen en het uitbreiden van de algehele capaciteit van AWS.

Welk type partner heb je nodig?

Er zijn twee soorten AWS-partners: consulting partners en technologiepartners. Consulting partners helpen klanten bij het implementeren van AWS-oplossingen in hun systeem. Ze werken samen met klanten om ervoor te zorgen dat de oplossing precies aansluit op de behoeften van het bedrijf. Technologiepartners leveren softwareoplossingen die op AWS draaien. Ze kunnen klanten helpen bij het integreren van deze oplossingen in hun systemen om de functionaliteit te verbeteren.

AWS-partners vinden

Het vinden van een AWS-partner is eenvoudig. AWS biedt een partner-directory waar je een partner kunt vinden die past bij de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Je kunt filteren op type dienst, locatie en vaardigheden van de partner. Het is ook mogelijk om recensies te lezen van huidige en voormalige klanten van de partner.

AWS-partners spelen een belangrijke rol in het ecosysteem van AWS. Ze helpen klanten bij het leveren van gespecialiseerde diensten en oplossingen en leveren technologie oplossingen die op AWS draaien. Als je op zoek bent naar een oplossing om AWS in jouw bedrijf te implementeren, kan het werken met een AWS-partner zeer voordelig zijn. Gebruik de partner-directory om de juiste partner te vinden voor jouw specifieke doelen en behoeften. Met een goede partner aan jouw zijde, kun je de meest waardevolle AWS-oplossingen voor jouw bedrijf implementeren. Voor meer informatie kun je bijvoorbeeld terecht bij https://www.acc-ict.com/.